A: Zeeland, Walcheren, Groot Valkenisse in de herfst 2011

Hits: 13632

Artikelindex

Zeeland is een provincie waar we graag komen. We hebben daar een plekje (een particulier huisje) gevonden  bij Groot Valkenisse (bij Biggekerke) waar we steeds naar terug komen. Het ligt op een unieke plek een eindje achter de hoogste duinen van Nederland en is heel comfortabel. Nu we meer verre reizen maken, komt het er niet meer elk jaar van.  Maar in oktober 2011 zijn we weer geweest. Veel gedaan en veel gezien. Kijk mee op de vele foto's! 

  

  

                                                               *** Nog meer foto's op de andere pagina's over Zeeland op deze website!


 


 

In het fotoboek ZEELAND staan veel foto's uit mijn voorraad. Ze zijn uit 2006 en 2007, beide in de voorjaarsvakantie in februari, en enkele uit november 2008. Toen was het al echt winter.  In november 2011 voeg ik er een groot aantal toe van de herfst 2011, eind oktober. We logeren dan in de bungalow, die voor het witte huis staat. 

Dit is het huisje in 2006. Midden in het Walcherse polderlandschap en 10 minuten lopen van de hoogste duinen en het strand. Het is een volledig gerenoveerd arbeidershuisje, oorspronkelijk uit 1669, en het staat achter een bungalow, die ook te huur is. Het uitzicht is fantastisch. Hieronder het huisje in 2007. Later is de gemeente een bos gaan aanleggen tussen het huisje en de duinen, zodat een vrij uitzicht over de polder naar de hoogste duinen van Nederland wat minder vrij is geworden. De ligging blijft -voor rustzoekers- fantastisch. 

 het knusse "witte huisje",  zoals wij het noemen

Als u dit huis of de bungalow ook eens wilt huren, dit is het e-mailadres van de verhuurder: 

R. Pundke: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   Meer info op zijn website: www.zeeuwsestrand.nl

 

Van harte aanbevolen. 

 de bungalow met erachter het "witte huisje"

 

                                   
 

naar boven