In begin november 2014 brachten we een week door in het wonderschone Camerig in Zuid-Limburg. In de zomer en lente is het er mooi, maar wat was het een kleurenexplosie in deze late herfst! We wandelden veel vanuit ons appartement en maakten veel foto's. De zon door de verkleurende beukenbomen, op het schitterende water van de Geul, door een lichte ochtendnevel op een vakwerkhuis... Hier kun je meekijken. 

Lees verder

In 2007 waren we weer een week in Camerig, een buurtschap op de heuvel boven Epen, richting Vaals/ Vijlen. Veel foto's tijdens  wandelingen in de omgeving! Kijk hier mee. 

Lees verder

Wij komen al vele jaren -maar niet elk jaar- in het mooie Zuid-Limburg. De knusheid van het landschap met zijn talloze hellingen, beekjes, houtwallen langs holle wegen, de vele wandelmogelijkheden en interessante steden in de buurt vervelen nooit. Steden als Maastricht, Luik, Aken, Tongeren. Maar ook streken als de Eifel en de Ardennen zijn met de auto goed bereikbaar. Een aantrekkelijk gebied waar we graag terugkomen. Hier wat gedigitaliseerde dia's uit de vorige eeuw. Met o.a. bezoekjes aan Luik en Aken. 

Lees verder

In februari 2003, in de krokusvakantie, verblijven we een week in een winters Camerig. Hier wat gedigitaliseerde dia's. 

Lees verder

In 2006 verbleven we weer een weekje in het mooie Zuid-Limburg. Mijn eerste digitale foto's van deze mooie landstreek. 

Lees verder
naar boven