In begin november 2014 brachten we een week door in het wonderschone Camerig in Zuid-Limburg. In de zomer en lente is het er mooi, maar wat was het een kleurenexplosie in deze late herfst! We wandelden veel vanuit ons appartement en maakten veel foto's. De zon door de verkleurende beukenbomen, op het schitterende water van de Geul, door een lichte ochtendnevel op een vakwerkhuis... Hier kun je meekijken. 

Lees verder

In 2007 waren we weer een week in Camerig, een buurtschap op de heuvel boven Epen, richting Vaals/ Vijlen. Veel foto's tijdens  wandelingen in de omgeving! Kijk hier mee. 

Lees verder

Wij komen al vele jaren -maar niet elk jaar- in het mooie Zuid-Limburg. De knusheid van het landschap met zijn talloze hellingen, beekjes, houtwallen langs holle wegen, de vele wandelmogelijkheden en interessante steden in de buurt vervelen nooit. Steden als Maastricht, Luik, Aken, Tongeren. Maar ook streken als de Eifel en de Ardennen zijn met de auto goed bereikbaar. Een aantrekkelijk gebied waar we graag terugkomen. Hier wat gedigitaliseerde dia's uit de vorige eeuw. Met o.a. bezoekjes aan Luik en Aken. 

Lees verder

In februari 2003, in de krokusvakantie, verblijven we een week in een winters Camerig. Hier wat gedigitaliseerde dia's. 

Lees verder

In 2006 verbleven we weer een weekje in het mooie Zuid-Limburg. Mijn eerste digitale foto's van deze mooie landstreek. 

Lees verder

Zeeland is een provincie waar we graag komen. We hebben daar een plekje (een particulier huisje) gevonden  bij Groot Valkenisse (bij Biggekerke) waar we steeds naar terug komen. Het ligt op een unieke plek een eindje achter de hoogste duinen van Nederland en is heel comfortabel. Nu we meer verre reizen maken, komt het er niet meer elk jaar van.  Maar in oktober 2011 zijn we weer geweest. Veel gedaan en veel gezien. Kijk mee op de vele foto's! 

Lees verder

In 2008 waren we in november een weekje in 'ons' huis in Groot Valkenisse. Het was compleet winter en koud!! Toch wel een fijne week gehad in het knusse 'witte huis'. En wandelen kan altijd! Lekker vis eten in een restaurantje ook.  Kijk mee naar toch nog 56 foto's. 

Lees verder

Een voorjaarsvakantie met vroeg voorjaar in Zeeland. Een fotogalerij. 

Lees verder

Een van de vakanties die we in Zeeland op Walcheren doorbrachten in Groot Valkenisse. Een fotogalerij met o.a. Willemstad (onderweg), Middelburg, Veere, Vlissingen, Zoutelande, Brouwershaven, Tholen, en meer. 

Lees verder

In 2010 hebben we onze tuin voor en opzij van het huis totaal gerenoveerd.

Alles wat erin stond, is verwijderd en dat was heel wat, zoals een berk met een doorsnee van meer dan 35 cm, een reusachtige hulststruik, veel bamboe (een echte woekerplant) en veel grote struiken en kleine boompjes. Daarna is de hele tuin opnieuw "opgebouwd", bestraat met een pad en een pleintje, en beplant en voorzien van een paar in het oog springende rozenbogen en een klimplantstaander met een blauwe regen. 

Lees verder
naar boven