Panama en Costa Rica, de foto's en het reisverhaal

Hits: 50647

Artikelindex

Pura Vida!   Fotoreportage en reisverslag van onze reis door Panama en Costa Rica 

Een uitgebreide fotoreportage, gecombineerd met het reisverslag. Honderden foto's waarin ik de uitbundige tropische natuur heb vastgelegd. Costa Rica is een land dat bijna voor de helft uit beschermd natuurgebied bestaat. We bezochten verschillende natuurparken maar alleen al in sommige hoteltuinen zag je al zoveel vogels, vlinders, exotische felgekleurde gifkikkertjes, basilisken, dat we bleven fotograferen. Panama is een wat ruwere diamant, maar minstens even interessant. Natuurlijk is er een fotoreeks over het beroemde Panamakanaal. En dan nog de nevel- en regenwouden, de vulkanen, het fantastische en paradijselijke Bocas del Toro. Enfin: laat u inspireren. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In dit onderdeel kunt u honderden foto's bekijken van vooral de uitbundige tropische natuur in Panama en Costa Rica maar ook van cultuur als de stad San José en het Panamakanaal en het reisverslag van onze reis lezen. 

 Pura Vida! Reisverslag van een Rondreis door Panama & Costa Rica 

 

 

 

Pura Vida! Reisverslag van een Rondreis door Panama & Costa Rica 

7 t/m 27 februari 2014 met SRC-Cultuurvakanties

We hebben  veel gezien: mooie landschappen en veel natuur, heel veel vogels zoals toekans, kolibries en zelfs de legendarische quetzal; kleurige gifkikkertjes, gifslangen, luiaards, apen, noem maar op. En een dolfijnen’show’ in de oceaan bij natuurpark Corcovado om nooit te vergeten. Hotels op paradijselijke plekken, goed eten, fijn gezelschap en, heel belangrijk, een reisbegeleider die zijn vak verstond en veel van de natuur wist en die zijn kennis constant “met ons deelde”, zoals dat tegenwoordig heet. Bovendien hebben we door hem veel over de cultuur (in brede zin) van de beide landen geleerd. We hebben heel veel mooie natuurfoto's gemaakt. Die vind je hier ook. 

© Lammert Metselaar, 2014 

naar boven