Artikelen geschreven voor en gepubliceerd in de Kampeer- en Caravan Kampioen van de ANWB

Hits: 13446

Artikelen geschreven voor de Kampeer- en Caravan Kampioen van de ANWB

In dit artikel  staan alle artikelen (in 2014 acht stuks)  die ik de laatste jaren schreef voor en publiceerde in de KCK, de Kampeer- en Caravan Kampioen van de ANWB in het kader van de lezersverhalenwedstrijd. Deze artikelen zijn gebaseerd op de langere verslagen die op deze website staan. Bij de artikelen hieronder staan geen foto's. Die vindt u wel in de grotere verslagen. Hier staat in het kort een aantal toeristische mogelijkheden beschreven.  Ook staan in deze artikelen  gegevens/ reviews over de door ons bezochte campings.

Er staan ook twee artikelen in die al wel bekroond, maar (juli 2014) nog niet gepubliceerd zijn. U kunt ze hier dus al wel lezen! 

 

 

Nieuws: in mei 2014 heb ik vernomen van de redactie van de KCK dat mijn verhaal over Kroatië weer is uitgekozen voor publicatie. Gepland staat het artikel voor 2014. De titel is "Bergen en beren, speenvarken en schapenkaas". U kunt het hele artikel hier al lezen. 

Deze week (26-3-'13) heb ik vernomen dat mijn verhaal over onze voorjaarsvakantie in de Spaanse Pyreneeën en Franse Dordogne door de redactie van de Kampeer- en Caravan Kampioen van de ANWB weer als een van de winnaars is gekozen. "In de schaduw van vale gieren" is voorlopig pas gepland voor een nummer in 2014...      Maar... U kunt intussen nu al het hele reisverslag met foto's van deze reis (met campingreviews, tips en alle foto's) lezen op deze website.

naar boven