012 Ardèche in de lente: in La Valléé de L' Eyrieux bij St. Saveur de Montagut

Hits: 9046

Lente in de Ardèche in La Valléé de L' Eyrieux op camping L' Ardéchois bij St. Saveur de Montagut 

Meivakantie 2006; Een digitaal fotoboek. Volop bloeiende voorjaarsbloemen als wilde narcissen, velden vol!, en wilde krokussen, rose amandelboomgaarden, gele brem, het is één lentefeest in de Ardèche in begin mei. 

 

 

 

 

 

In mei 2006 brachten we de voorjaarsvakantie (eind april, begin mei) door in de Ardèche, op camping L' Ardéchois bij St. Saveur de Montagut in La Valléé de l' Eyrieux . Hier vindt u een fotoboek van foto's die ik maakte tijdens wandelingen en autotochtjes in de buurt.

 

We rijden in twee dagen naar de camping in St. Sauveur en overnachten op de bijna lege camping Porte des Vosges, 'de poort van de Vogezen', bij het plaatsje Bulgnéville aan de A 31, afrit nr. 9. Je staat er op verharde plaatsen.                                    

 onderweg

   leuke parkeerplaats voor de lunch

  

De wilde sleutelbloemen bloeien!                                               Onze plek op camping Porte des Vosges

We eten op aanraden van de campingbeheerder in een redelijk chic ogend restaurant in Contrexéville. De volgende morgen is bij het opstaan het niet ver van het vriespunt, maar al snel warmt het op.

  

Riet bezig in de keuken van onze ouwe trouwe Knaus Country                       

 onderweg picknick in Frankrijk, tweede dag 

   

Tegen het eind van de middag, na in totaal meer dan 1200 km, bereiken we de camping. De Nederlandse eigenaars heten ons welkom. We mogen zelf een plek kiezen. Ruimte zat. 

 

naar boven