Fotografie op deze website en mijn fotouitrusting

Hits: 6303
Foto's bewerken doe ik...

 ...uiteraard wel voor publicatie op internet. Het bewerken beperkt zich hoofdzakelijk tot datgene wat ik vroeger in de donkere kamer ook al deed toen ik zelf foto's vergrootte en afdrukte: belichting bijstellen, schaduwen wat verzachten, te lichte delen wat tegenhouden, tegenwoordig: via het histogram de belichting optimaliseren, soms de kleurbalans corrigeren en natuurlijk: bijsnijden voor een optimale compositie.

 

Natuurlijk zijn de fotobestanden die u ziet, zeer verkleind.  Om een foto mooi te kunnen afdrukken, moet het bestand veel groter zijn dan de bestanden zoals ze op deze site staan. Daarom bied ik u de mogelijkheid om een fotobestand te kopen. 

Op alle getoonde foto's zit copyright. Zou u echter een van de foto's wel aan de muur willen of hem gebruiken voor andere doeleinden, dan kan dat. 

De meeste van de getoonde foto's zijn voor een redelijke prijs bij mij te koop, d.w.z. als digitaal bestand in jpeg. De grootte van het bestand varieert; de meeste originele foto's zitten tussen ongeveer 2 en 12 MB per foto. 

Neem per e-mail contact op voor meer informatie of via de Contact-pagina. 

 

Met vriendelijke groet,

Lammert 

naar boven