Welkom op "Reizen en Schrijven" !

mijn website over m'n hobby's -voor uw inspiratie

 

met o.a. verhalen en veel foto's over onze verre reizen; over kamperen; met eigenzinnige boekbesprekingen, korte verhalen, fotografie, jeugdherinneringen, wat historie...

Voor inspiratie en ideeën

by Lammert
Hits: 2545

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Deze website is het resultaat van mijn voornaamste hobby's: reizen, kamperen, fotograferen, boeken lezen en bespreken, en schrijven, bv. korte verhalen en jeugdherinneringen en historie.  Het bijhouden en uitbouwen van deze website is ook een hobby. Ik hoop u ermee te inspireren en op ideeën te brengen! 'Leunstoelreizen' mag ook natuurlijk! 

Een bezoeker schreef mij: "Jouw site is mooi opgebouwd, met heldere tekst, voldoende zin voor detail zonder overdrijving, en mooie foto’s." 

Wilt u ook uw mening geven, dan bent u van harte uitgenodigd! Opbouwende kritiek is ook welkom! Ga naar de Contact-pagina (in het hoofdmenu). Alvast hartelijk dank voor uw reactie. En u krijgt gegarandeerd antwoord! U kunt ook op de artikelen stemmen met de sterren: * tot *****. 

Enkele interessante projecten: 

Van 2017 is ook mijn boek over de geschiedenis van de Hervormde kerk van Pesse. De inhoud staat op deze website:  Snel naar dit artikel   

Een veelbekeken project is een verhaal over mijn jeugd en leven

 

Wilt u een commerciële link plaatsen, neem dan contact op. Ik voer geen opzichtige en hinderlijke reclame maar een linkje kan wellicht. 

 

Groet van Lammert,

maart 2018

naar boven