Welkom op "Reizen en Schrijven" !

mijn website over m'n hobby's -voor uw inspiratie

 

met o.a. verhalen en veel foto's over onze verre reizen; over kamperen; met eigenzinnige boekbesprekingen, korte verhalen, fotografie, jeugdherinneringen, wat historie...

Voor inspiratie en ideeën

on 21 augustus 2014
Hits: 3005

Deze website is het resultaat van mijn voornaamste hobby's: reizen, kamperen, fotograferen, boeken lezen en bespreken, en schrijven, bv. korte verhalen en jeugdherinneringen en historie.  Het bijhouden en uitbouwen van deze website is ook een hobby. Ik hoop u ermee te inspireren en op ideeën te brengen! 'Leunstoelreizen' mag ook natuurlijk! 

Wilt u uw mening geven, dan bent u van harte uitgenodigd! Opbouwende kritiek is welkom! Vragen stellen kan ook. Ga naar de Contact-pagina (in het hoofdmenu). Alvast hartelijk dank voor uw reactie. En u krijgt gegarandeerd antwoord! 

Enkele interessante projecten: 

Van 2017 is ook mijn boek over de geschiedenis van de Hervormde kerk van Pesse. De inhoud staat op deze website:  Snel naar dit artikel   

Een veelbekeken project is een verhaal over mijn jeugd en leven

Wilt u een commerciële link plaatsen, neem dan contact op. Ik voer geen opzichtige en hinderlijke reclame maar een linkje kan wellicht. Wel tegen een redelijke vergoeding. 

Groet van Lammert,

mei 2018

naar boven