welkom op "Reizen en Schrijven" !

een website over mijn hobby's 

met verhalen en veel foto's over verre reizen en kamperen, eigenzinnige boekbesprekingen, korte verhalen, fotografie, jeugdherinneringen, historie...

 

 

Doorgaan met deze website?

Hits: 2042

Doorgaan of niet? 

Deze website bestaat nu een aantal jaren. De laatste jaren met een compleet nieuw ontwerp en uiterlijk, en heel veel nieuwe content. 

Het aantal hits in de laatste paar jaar is nu tot over het half miljoen opgelopen. Het best bekeken artikel (over Peru, Bolivia en Chili) telt meer dan 24.000 echte bezoekers. Maar hebben deze gebruikers werkelijk iets aan deze site gehad? Ik weet het niet want ik krijg heel weinig respons. Slechts zelden lees ik waardering; afkeuring ook zelden of nooit. 

Het in de lucht houden van de site kost mij veel werk, maar dat is mijn hobby. Het kost echter ook meerdere honderden euro's per jaar, o.m. aan domeinnaam, hostingservice en beveiliging. Het zal u opvallen dat ik alle reclame vermijd. En door de grote hoeveelheid onderwerpen en artikelen is het extra duur. Ik heb, vooruitlopend op een beslissing, alvast wat onderdelen van het menu Fotografie verwijderd. Er waren daarvoor nauwelijks bezoekers. 

Wat ik mij nu afvraag: is het nog de moeite waard om met deze website door te gaan? Wat vindt u? 

Rechts op deze welkompagina staat een e-mailadres! 

naar boven